Новини - България

Най-голямото медицинско изложение за работа в Европа „Кариери в бяло“ ще се проведе в София и Пловдив
Прочетена: 184 пъти
Снимка: Pixabay.com

В периода 26 - 27 октомври 2019 г. в България ще се проведе най-голямото  медицинско изложение за работа в Европа – „Кариери в Бяло“. Тази година събитието ще се проведе в два града на страната. Първият ден ще е в хотел Рамада Пловдив Тримонциум в Пловдив и ще започне в 11:00 ч. На следващия ден медицинското изложение за работа ще бъде в столицата – в хотел Рамада София Сити Център и ще е със същия начален час.

 

Участието е напълно безплатно, изисква се само регистрация на уебсайта „Кариери в бяло“.

 

Организаторите споделят, че кризата с медицински персонал се превърна в сериозен проблем за повечето страни в Европа. Ето защо „Кариери в бяло“ предвиждат този проблем и изпреварват събитията като организират всяка година медицински работни изложения, където медицински заведения и фирми за подбор на кадри могат да се срещнат с медицински персонал.

 

Това събитие е посветено на всички медицински кадри от лекари специалисти до студенти от висшите медицински училища. Основната цел на медицинското работно изложение е да предложи по-добър медицински климат както за персонала, така и за институцията, където те могат да предлагат професионални медицински услуги.

 

С над 10-годишен опит в организирането на медицински събития, „Кариери в Бяло „е най-голямата платформа за набиране на персонал в Европа.

 

През 2018 г. са организирани 30 събития в 10 европейски държави с над 7200 участници от всички медицински специалности, които получиха шанс да намерят работа в едно от 400-те лечебни заведения, които участват като изложители.

 

Тази година в България организаторите очакват над 500 участници, които могат да избират от предложенията на 20 медицински фирми за подбор на персонал.

Коментари

август 2020

ПВСЧПСН
     
      

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се