Галерия - Фото

Дядо Коледа зарадва малките пациенти на ВМА и „Св. Георги“
Прочетена: 1218 пъти
Снимки: ВМА и УМБАЛ "Св. Георги"

В два последователни дни Дядо Коледа раздаде подаръци на най-малките пациенти на Военномедицинска академия (ВМА) и на двете детски клиники на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

 

Вчера белобрадият старец изненада десетки деца, на които през годините са направени кохлеарни имплантации в Клиника „Ушни, носни и гърлени болести” на ВМА. Коледната приказка, подготвена с помощта на актьорите от „Art Land” и „Ротари клуб София-Триадица”, събра във ВМА деца от няколко поколения и от различни краища на България.

 

Ден по-рано Дядо Коледа изненада децата в Клиниката по педиатрия и генетични заболявания и в  Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ - Пловдив. В ролята на белобрадия старец се превъплъти студент от Медицински университет - Пловдив, който раздаде и подаръците. В празничната програма участваха представители на Асоциацията на студентите медици в МУ-Пловдив, Националния алианс за работа с доброволци и възпитаници на Музикалното училище НУМТИ „Добрин Петков“ – Пловдив. Ръководството на лечебното заведение пък подари на малките пациенти торта с тематична украса. Подаръци за децата бяха осигурени от „Атаро клима“ и ученици от Националната търговска гимназия в Пловдив.

Коментари

юли 2020

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се