Новини - България

Domino’s стартира дарителска кампания в помощ на УМБАЛ „Александровска“ в борбата с COVID-19
Прочетена: 33 пъти

Верига пицарии Domino’s стартира благотворителна кампания за събиране на средства в подкрепа на УМБАЛ "Александровска". С всяка поръчка на пица "Герой" компанията ще дарява по 3 лв. на лечебното заведение като подкрепа на медиците в борбата им с новия коронавирус COVID-19. Инициативата „Пица с кауза“ стартира на 26 март и ще продължи до 30 април 2020 година.

 

От компанията гарантират спазването на строги хигиенни мерки, наложени с цел за ограничаване на разпространението на коронавирус. Приготвянето и доставката се извършват с всички необходими правила за безопасност на храните - дезинфекция на работните повърхности, термична обработка на пиците на висока температура, дезинфекция на ръце и работа с предпазни средства. От миналата седмица е активна и опцията за "Безконтактна доставка", налична при поръчка и от сайта, и през мобилното приложение след онлайн плащане.

 

Пица „Герой“ е най-новото попълнение в менюто на Domino’s и е третата „Пица с кауза“ на компанията. В предходни кампании Domino’s са подкрепили Фондация „Заслушай се“, като в рамките на инициативата са събрани над 60 000 лева. През 2019 година Domino’s подпомага SOS Детски селища в грижата за деца и младежи и само за няколко месеца събраната сума достига близо 30 000 лева.

Коментари

юни 2020

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се